Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Informatie groep 8

Zit je in groep 8?

Dan ga je binnenkort naar de middelbare school. Dit is een best grote stap wat spannend is. Je krijgt nieuwe vrienden en les van verschillende docenten in meerdere vakken. Het is voor jou belangrijk dat je op een school zit waar je het prettig vindt. Kom dus vooral langs op onze open dagen en volg de minilessen!

Waar Pantarijn zich écht in onderscheidt van andere VMBO-scholen is dat het een kleine en gezellige school is en dat ons onderwijs om ‘talenten’ draait. Het gaat om leerlingen zoals jij, je kunt bij ons gaan ontdekken waar je goed in bent.

 
Onze leerlingen en docenten werken samen aan een prettige school waar jij werkt aan verschillende vakken. We stimuleren je om jouw talent(en) te ontwikkelen, mooie cijfers te halen en dat je verantwoordelijkheid gaat nemen.

Samen met je mentorklas ga je in de eerste weken bij ons op ontdekkingsreis! Hoe werkt de school, hoe ga ik plannen en organiseren? Elke leerling heeft een eigen laptop bij ons op school. In de eerste weken leren we je veel basisvaardigheden die je nodig hebt op school. We sluiten deze eerste weken af met een superleuk schoolkamp!

Omdat elke leerling uniek is, en jij dus ook, hebben we klassen ingedeeld op basis, kader en kader+ niveau. De basis en kader zitten gemengd bij elkaar en in de kader+ klas krijg je ook mavo lesstof aangeboden. In de kader+ klas heb je de mogelijkheid om in 3 mavo in te stromen als je cijfers en motivatie erg goed zijn.

Kortom: Pantarijn geeft je graag de kans om jouw talent(en) te leren ontdekken.

Minilessen 5 februari 2020 voor groep 8 leerlingen

Op woensdagmiddag 5 februari zijn er minilessen op het VMBO van Pantarijn. De tijd is van 15.00 tot 16.30 uur. Wij verzorgen 4 minilessen waarbij de leerling op een leuke en actieve manier (vooral door te doen) kennismaakt met onze school.

U kunt uw kind aanmelden via:
vmbowageningen@pantarijn.nl

Proces van aanmelding, intake en inschrijving

Het aanmeldformulier moet voor 1 maart 2020 bij ons binnen zijn. Het aanmeldformulier vindt u op onze website.
Na de aanmelding wordt op de basisschool het onderwijskundig rapport opgevraagd en wordt er zorgvuldig gekeken naar de kansen en mogelijkheden van het kind op het VMBO.