Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Zit jij in groep 8?

Op ikganaarpantarijn.nl vinden jij en je ouders alles wat je wilt weten over onze school. Een digitale rondleiding, heel veel filmpjes en belangrijke informatie. Veel plezier met rondkijken en wie weet tot volgend schooljaar!
Leuk dat je interesse hebt in onze school!

Van basisschool naar de middelbare, dat is best een grote stap. Het is daarom belangrijk dat je een school kiest waar jij je prettig voelt. En waar je aan de slag kunt met jouw talenten. Op deze pagina vind je alle ins en outs van Pantarijn Wageningen PRO.

Pantarijn Wageningen PRO
Heb je van jouw basisschool het advies gekregen te gaan kijken bij het praktijkonderwijs? Dan is de locatie Wageningen PRO echt wat voor jou! Hier ben je praktisch bezig, ontdek je waar je goed in bent en leer je een heleboel vaardigheden. Van ons krijg je extra veel steun en begeleiding. Zo helpen we je op weg naar werk dat bij je past en bereiden we je voor op en een zelfstandig leven.

In het eerste jaar leer je de basisvaardigheden en volg je algemene vakken. Dit zijn de vakken Nederlands, rekenen/wiskunde, sociale vaardigheden, informatica, Engels en maatschappelijke vorming. Ook volg je praktijkvakken. Dit zijn vakken als houtbewerking, verzorging/koken, techniek, arbeidstraining, zorg en welzijn en groenverzorging.

In de jaren die volgen koppelen we de theorie aan praktische opdrachten en stages. We kijken daarbij naar wat jij kan en wat je graag wilt. We zijn een kleine, persoonlijke school en bieden je een veilige omgeving waarin je kunt groeien.

Kortom: Pantarijn geeft je graag de kans om jouw talent(en) te leren ontdekken.

Proeflessen
Thema: SPORT & LIFESTYLE
Woensdag 18 november 2020, van 13.30 tot 15.30 uur

Thema: ART & DESIGN
Woensdag 9 december 2020, van 13.30 tot 15.30 uur

Aanmelden: meld je hier aan voor bovenstaande proeflessen

De sluitingsdatum is vrijdag 13 november 2020.

Voorlichtingsmomenten
We hebben een aantal voorlichtingsbijeenkomsten waar jij samen met je ouders/verzorgers informatie kunt krijgen over onze school.

Persoonlijke afspraak:
Open Huis gemist? Of gewoon liever een een-op-een gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We vertellen jou en je ouders alles over onze school én geven jullie meteen een rondleiding door de school.

Kennismakingslessen 
Wanneer je aangemeld bent voor onze school word je vlak voor de zomervakantie uitgenodigd om een ochtend langs te komen voor kennismakingslessen. Hier maak je alvast kennis met een aantal vakken en ontmoet je je nieuwe klasgenoten.

Je bent eruit: je kiest voor Pantarijn Wageningen PRO!
Fijn dat je kiest voor Pantarijn Wageningen PRO! We kijken uit naar je komst. Voor je ouders hebben we hieronder staan hoe ze je moeten aanmelden.

Aanmelden voor het schooljaar 2021-2022
Print het Aanmeldingsformulier uit en vul het helemaal in. Stuur het formulier naar: Pantarijn Wageningen PRO, Postbus 257, 6700 AG Wageningen.

Geen loting, wel deadline
Goed om te weten: er is geen loting. Als uw zoon of dochter op tijd is ingeschreven, dan wordt uw kind in principe ook bij ons geplaatst. Let wel op de deadline. Het aanmeldingsformulier moet vóór 1 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Advies basisschool
In groep 8 krijgt uw zoon of dochter een eindadvies van de basisschool. Daarin staat welk soort onderwijs past bij uw kind. Dit advies staat in een zogenoemd onderwijskundig rapport. Na aanmelding vragen wij dit onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken vervolgens zorgvuldig naar de kansen en mogelijkheden van uw zoon of dochter bij ons op school.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Voor vragen over de aanmelding bij Pantarijn Wageningen VMBO kunt u contact opnemen met zorgcoördinator Ingena Meines, imeines@pantarijn.nl. Heeft u algemene vragen dan kunt u contact opnemen met teamleider Charl Pes, cpes@pantarijn.nl.