Kies je locatie
Algemeen
Pantarijn
MHV Wageningen
VMBO Wageningen
PRO Wageningen
Rhenen
Kesteren
Pantarijn

Zit jij in groep 8?

Op ikganaarpantarijn.nl vinden jij en je ouders alles wat je wilt weten over onze school. Een digitale rondleiding, heel veel filmpjes en belangrijke informatie. Veel plezier met rondkijken en wie weet tot volgend schooljaar!
Leuk dat je interesse hebt in onze school!

Van basisschool naar het voortgezet onderwijs, dat is best een grote stap. Het is daarom belangrijk dat je een school kiest waar jij je prettig voelt. En waar je aan de slag kunt met jouw talenten. Op deze pagina vind je alle ins en outs van Pantarijn Kesteren.

Pantarijn Kesteren
Een kleinschalig en gezellige school waar je de ruimte krijgt om jouw niveau en talenten te ontdekken, om zo het beste uit jezelf te halen. En omdat er bij ons op school ongeveer 385 kinderen zitten, kennen wij ieder kind en de kinderen kennen de docenten. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht.

Op het lesrooster van alle eerste en tweede klassers staan 2 ster*uren per week. In deze uren wordt er aandacht gegeven aan onder andere drama, muziek, sport, ICT en creatieve technieken. De ster*uren zijn erop gericht om jou te helpen bij het ontdekken van je talenten en interesses. We bieden je keuzeprogramma’s aan in 3 periodes van 13 weken. In iedere periode kies je zelf de onderdelen waar jouw belangstelling naar uitgaat.

Kortom: Pantarijn geeft je graag de kans om jouw talent(en) te leren ontdekken.

Voorlichtingsmomenten

We hebben een aantal voorlichtingsmogelijkheden waar jij samen met je ouders/verzorgers informatie kunt krijgen over onze school.

 Link naar promotievideo: https://www.youtube.com/watch?v=bJXjJXoBU-A

 Link naar voorlichting over Pantarijn Kesteren: https://www.youtube.com/watch?v=HyH9QCHMG_Q

 Op dinsdag 26 januari is er een online ouderavond in teams. We verzorgen 4 verschillende bijeenkomsten:
- Voor mensen die de voorlichtingsfilmpjes nog niet gezien hebben
- Voor mensen die de voorlichtingsfilmpjes al gezien hebben en naar aanleiding hiervan vragen hebben
- Voor mensen die vragen hebben over zorg/ondersteuning
- Voor mensen die een virtuele rondgang door het gebouw willen hebben

 We doen dit in 2 rondes, om 19:00 uur en om 20:00 uur. Deelnemen kan via de site die vanaf 15 januari actief is: www.ikganaarpantarijn.nl 

 Je bent eruit: je kiest voor Pantarijn Kesteren!

Fijn dat je kiest voor Pantarijn Kesteren! We kijken uit naar je komst. Voor je ouders hebben we hieronder staan hoe ze je moeten aanmelden.

Aanmelden voor het schooljaar 2021-2022
Print het aanmeldingsformulier uit en vul het helemaal in. Stuur het formulier naar: Pantarijn Kesteren, Vicuslaan 2, 4041 ZA Kesteren.

Geen loting, wel deadline
Goed om te weten: er is geen loting. Als uw zoon of dochter op tijd is ingeschreven en het advies past bij ons onderwijsaanbod, dan wordt uw kind in principe ook bij ons geplaatst. Let wel op de deadline. Het aanmeldingsformulier moet vóór 1 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Advies basisschool
In groep 8 krijgt uw zoon of dochter een eindadvies van de basisschool. Daarin staat welk soort onderwijs past bij uw kind. Dit advies staat in een zogenoemd onderwijskundig rapport. Na aanmelding vragen wij dit onderwijskundig rapport op bij de basisschool. Wij kijken vervolgens zorgvuldig naar de kansen en mogelijkheden van uw zoon of dochter bij ons op school.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Voor vragen over de aanmelding bij Pantarijn Kesteren kunt u contact met ons opnemen via e-mail kesteren@pantarijn.nl of telefonisch via 0488 – 481 492.